MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponowne podgrzewanie kurczaka sprawi, że mięso stanie się...
fot. pixabay.com/materiał ilustracyjny

Gdy podgrzejesz ponownie te produkty, możesz się zatruć. Oto jedzenie, które trzeba zjeść od razu po przygotowaniu

Kurczak

Ponowne podgrzewanie kurczaka sprawi, że mięso stanie się znacznie bardziej ciężkostrawne. Odgrzewając go, zmieniamy jego strukturę białkową, co może skutkować trudnościami z trawieniem i bólem brzucha. Pozostawionego na drugi dzień kurczaka znacznie lepiej zjeść na zimno, np. jako dodatek w sałatce.

Sprawdź wszystkie produkty, których nie wolno podgrzewać drugi raz ---->

Zobacz również

Festiwal Wody i Ognia 2024. Kto będzie gwiazdą imprezy?

NOWE
Festiwal Wody i Ognia 2024. Kto będzie gwiazdą imprezy?

Nie żyje Jan Sołek, były działacz opozycji demokratycznej w latach PRL

NOWE
Nie żyje Jan Sołek, były działacz opozycji demokratycznej w latach PRL

Polecamy

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Szokujące stylizacje gwiazd podczas pierwszej komunii. Niektóre pokazały za wiele!

GORĄCY TEMAT
Szokujące stylizacje gwiazd podczas pierwszej komunii. Niektóre pokazały za wiele!

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków