MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne,...
fot. India Hobson

Pastaman Mateo Zielonka makaronem podbija świat. Sprawdź przepis mistrza na pappardelle

Malloreddus

Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne, lekko twarde wałeczki, które różnią się w smaku od makaronów jajecznych. Mistrz Zielonka proponuje w książce recepturę na makaron malloreddus z ragoût z kiełbasą, ndują i koprem włoskim. Nduja to pikantna włoska kiełbasa o miękkiej konsystencji. Z powodzeniem tworzy wyrazisty w smaku sos.

Zobacz również

Raport z Hanoweru: Lewy trenuje, ale jeszcze nie na 100 proc.

Raport z Hanoweru: Lewy trenuje, ale jeszcze nie na 100 proc.

Ugodziła męża nożem prosto w serce. Wkrótce stanie przed sądem

Ugodziła męża nożem prosto w serce. Wkrótce stanie przed sądem

Polecamy

Słowa gwary poznańskiej na literę C. Znasz je wszystkie?

Słowa gwary poznańskiej na literę C. Znasz je wszystkie?

Słowa z gwary poznańskiej na literę B. Sprawdź, czy je znasz!

Słowa z gwary poznańskiej na literę B. Sprawdź, czy je znasz!

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w województwie wielkopolskim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w województwie wielkopolskim